Per què confiar la venda del teu habitatge al teu administrador de finques?

Per a la immensa majoria de les persones, la venda d’un habitatge és un dels episodis econòmics més rellevants de la seva vida. Un procés tan transcendental com complex, que a més de requerir de temps, exigeix ​​experiència a nivell professional, legal, coneixement de mercat o estratègia de màrqueting, entre d’altres.

Un acte que alguns propietaris decideixen fer pel seu compte i risc, tot i que una gran majoria opta per confiar a professionals dels serveis immobiliaris per evitar errors irreparables i disgustos. L’administrador de la teva comunitat de propietaris és un d’aquests professionals.

Quins valors diferencials aporta confiar-li la venda de casa teva

En línies generals, els gestors d’una comunitat  s’encarreguen dels assumptes financers, legals i tècnics necessaris per al manteniment i la gestió de les propietats. Els administradors són una figura crucial per al bon funcionament duna comunitat.

Un punt de mediació quan cal, un suport important per a qualsevol conflicte i un interlocutor de proximitat per ajudar a prendre decisions relacionades amb l’eficiència, la legalitat i el futur de l’edifici.

Una figura quotidiana i accessible al servei dels interessos comunitaris. Un partner d’enormes beneficis per gestionar un procés de compravenda.

Confiança bidireccional

El gestor d’una comunitat és una figura que ofereix confiança a totes dues parts. Un actor que atresora una sèrie d’informacions transcendentals per al comprador i una quotidianitat en el tracte amb els propietaris, especialment útil a l’hora d’arribar a acords. El perfecte aliat per a una compravenda en estar legitimat en les dues direccions.

Coneixement que marca la diferència

El gestor d’una finca té una informació imparcial i de primera mà sobre tot allò que té a veure amb l’edifici. Instal·lacions, obres previstes, inquietuds comunitàries, eficiència energètica… Un valor diferencial en el factor coneixement que reverteix en rigor i transparència per al comprador.

Valoració rigorosa

El coneixement de la finca des de dins permet que el gestor de la nostra comunitat ens pugui oferir un valor de mercat real de l’immoble. Les incidències (problemes de construcció, ascensor, adequació a normatives…) o no de l’edifici al llarg de la vida, són una informació no sempre accessible per a altres professionals immobiliaris, i que pot augmentar o disminuir el valor que el mercat li atorga de forma genèrica a aquest actiu.

Formació, informació i garanties

Una condició triple que és molt valorada pels propietaris d’un habitatge. La formació acredita les seves capacitats professionals, la informació continuada els dona una actualització directa sobre canvis en lleis i normatives, i la col·legiació garanteix la seva actuació amb dos tipus d’assegurances: la Fiança Col·legial i de Responsabilitat Civil.

Ideal per als teus reptes immobiliaris

Uns valors diferencials que, imprescindiblement complementats per una Estratègia de Màrqueting específica per a cada immoble i un equip humà d’altes habilitats comercials, beneficien els temps, els objectius i la seguretat necessaris per a la venda d’un habitatge.

A Gil Amargós gestionem actualment més de 250 comunitats i participem en més de 100 operacions immobiliàries a l’any. Una actuació propera i familiar per a les comunitats, resolutiva i sense sobresalts a les compravendes, que ens avala com una solució ideal per als teus reptes immobiliaris.

Tant si ets un propietari amb coneixements comercials o en màrqueting, si ets advocat (o en tens un de confiança) o simplement si vols ensenyar tu mateix el teu pis; tenim una solució per a tu. Et recomanem que coneguis les i-Experiences Gil Amargós .

Unes experiències intel·ligents que individualitzen tots els imprescindibles en el procés de venda d´un habitatge perquè escullis com vols vendre el teu immoble. Unes experiències de venda a la carta que garanteixen l’estalvi sense perdre qualitat i efectivitat.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221