Sabem que cada propietari té les seves necessitats particulars, la seva voluntat d’implicació i la seva pròpia experiència. No tothom necessita el mateix grau d’acompanyament professional a l’hora de vendre. Per això, posem a la disposició dels nostres clients una nova manera d’entendre el procés de venda d’una propietat.

Venda personalitzada, una experiència intel·ligent i diferenciada

Com funcionen les i-Experiences?

És molt senzill. A Gil Amargós t’oferim tot el ventall complet de serveis professionals de compra-venda que pots necessitar, però tu decideixes si ho vols tot, o només una part. Una fórmula fàcil i eficaç que s’adaptarà com un guant a la teva disponibilitat de temps, capacitat professional o grau d’implicació que estiguis dispost a assumir.

i-Experience Completa
Per aquells propietaris que necessiten o volen delegar tot el procés de venda del seu immoble sabent que estan en bones mans. La proximitat, el rigor, la informació transparent i l’expertise contrastat d’un consultor de Gil Amargós els acompanyarà en totes les fases de la seva experiència de venda. Delegar servei i responsabilitats per guanyar temps, resultats i tranquil·litat.

i-Experience Difusió Bàsica
L’opció més intel·ligent per a tots aquells propietaris que volen dirigir personalment tant les visites a l’immoble com els actes documentals de la compravenda. L’experiència de Difusió Bàsica s’encarrega de la promoció i visibilitat de l’habitatge en els principals portals immobiliaris. Un impuls professional a les visites de qualitat.

i-Experience Difusió Premium
Una difusió de màxima rendibilitat per l’immoble, en els principals portals immobiliaris nacionals i internacionals, maridada amb tots els avantatges d’una estratègia de Màrqueting digital i comercial. Un Màrqueting Mix d’alta garantia d’èxit, en el que la resta del procés estarà en mans del propietari.

i-Experience Valoració
Una experiència de venda Gil Amargós especialment orientada a aquells propietaris d’habitatges amb coneixement legal, habilitats comercials i experiència en Màrqueting immobiliari online. Tot el procés a càrrec del propietari i l’assessorament d’un professional de Gil Amargós l’ajudarà a establir valor de mercat del seu immoble.

i-Experience Signatura
La i-Experience Gil Amargós ideada per aquells propietaris que ja tenen el seu comprador i només necessiten l’acompanyament d’un professional en la fase de tancament de l’operació. Un partner de garanties pels moments més decisius i delicats d’una compravenda. Una col·laboració que fa que arribin a meta les accions prèvies.

i-Experience Experts
L’experiència més idònia per aquells propietaris experts en temes legals immobiliaris, però sense la seguretat ni habilitats necessàries en relació a la comercialització immobiliària. Un professional de Gil Amargós els assessorarà sobre com promocionar la seva llar per així concentrar-se en allò que saben fer: gestionar el tancament de l’operació de venda.

+250

Més de 250 comunitats administrades

+7200

Més de 7.200 immobles gestionats

+1000

Més de 1000 habitatges gestionats

+100

Més de 100 operacions inmobiliàries anuals gestionats

VOLS VENDRE O LLOGAR UNA PROPIETAT?

Amb Gil Amargós segur que fareu un bon negoci
Pregunta’ns tot allò que vulguis saber, et respondre’m:


Compare listings

Compare
Search
Rang de preu Des de Fins a

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.