Un Black Friday que posa llum a la venda del teu pis

No és cap “Crim”, al contrari, posar una mica de llum a la foscor del Black Friday. Oferir un servei immobiliari proper, transparent i personalitzat a les necessitats que té cada propietari a l’hora de vendre del seu pis. Sense opacitats, malentesos ni nervis. Unes i-Black Friday Experiences només amb allò que li pugui caldre per a la venda del seu habitatge i amb un considerable estalvi econòmic.

Vols saber-ne més? Comencem

Què són les i-Experiences?

I comencem pel principi. Les i-Experiences Gil Amargós són el resultat d’escoltar amb empatia les inquietuds, millores o recomanacions que propietaris, compradors, veïns i altres professionals immobiliaris ens han anat comentant en el decurs dels darrers anys.

Una escolta, anàlisi i posterior voluntat dinamitzadora del sector que ens permeten oferir, ara, les nostres i-Experiences. Unes solucions intel·ligents que individualitzen, a la carta, totes les accions imprescindibles en el procés de venda d’un habitatge. Unes experiències flexibles de venda que et garanteixen l’estalvi sense perdre qualitat i efectivitat.

Tot el que et cal saber sobre les i-Experiences Gil Amargós

Aquest Black Friday volem donar encara més llum al nostre servei i a l’atenció als nous clients. Amb aquesta voluntat, i fins el proper 30 de desembre, les i-Experiences Gil Amargós ofereixen importants descomptes en els *encàrrecs de venda del seu **pis a tots aquells propietaris que encara no ens coneixeu.

Especials del -1% en les Experiènces Complerta i Experts, i del 0’25% en les Experiències Difussió Premium, Difusió Bàsica i Signatura. Unes fórmules de venda totalment personalitzades a les teves necessitats/capacitats amb un important estalvi per a la teva butxaca.

Posa en marxa la venda del teu habitatge amb les avantatjoses condicions de les i-Black Friday Experiences. Si et cal una experiència 100% personalitzada, atenent a la complexitat de la venda o qualsevol particularitat del teu immoble, l’equip de Gil Amargós treballarà per a oferir-te la fórmula més adequada a aquesta singularitat.
Si desitges informació més detallada de les i-Black Friday Experiences, pots contactar amb Eulàlia Roig, directora de l’àrea de Consultoria Immobiliària, al telèfon 636.484.301 o al mail e.roig@gilamargos.com.
També pots conèixer-les, si així ho prefereixes, visitant-nos a Travessera de les Corts 304-306 o a Comte d’Urgell 46. T’oferirem la llum immobiliària que et cal per aquest Black Friday.

*Encàrrecs de venda en exclusiva de tres mesos.
** Promoció no disponible per a places d’aparcament.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221