Plans per gaudir de l’estiu a Les Corts (i rodalies)

La idea d’una Barcelona deserta, avorrida i paralitzada durant el mes d’agost forma part del passat. El repartiment de les vacances laborals durant altres períodes de l’any, la presència de turistes més enllà del centre històric i els canvis socioculturals dels darrers anys; han estimulat el desenvolupament d’una ciutat viva, dinàmica i que no tanca per vacances.

Les Corts, malgrat el seu caràcter tranquil i residencial, tampoc no és una excepció al punt més àlgid de l’estiu i ens ofereix una carta d’activitats notable. Plans atractius per gaudir amb l’enorme valor afegit d’evitar les grans massificacions. A Gil Amargós us presentem en 6 que mereix la pena tenir presents al barri i els seus voltants.

Un oasi al desert

Tot i que Les Corts no és dels barris més ben equipats per fer una capbussada a l’aire lliure, a escassos metres per sobre de la Diagonal, podem trobar un equipament d’alçada. Els 50×25 de la piscina del DiR us ofereix tot el necessari i més per fer-vos uns llargs, combatre la calor o simplement relaxar-vos al sol. Admet l’entrada de no socis tant en tiquets diaris com en format d’abonament mensual.

Pausa chill al parc

Història, biodiversitat, art, arquitectura… Els Jardins de la Maternitat són el lloc perfecte per gaudir d’un pícnic, llegir un llibre o tombar-te a l’herba i gaudir de l’ambient tranquil. Un ampli espai que disposa de fonts refrescants i àrees de jocs per als més petits. Un pulmó de les Corts amb amplis horaris durant tot el període estival.

L’Illa dels gamers i més

Del 17 de juliol al 6 d’agost, L’Illa Diagonal et llança el desafiament de jugar i competir contra altres jugadors al FIFA, al Gran Turisme Sport o al Nintendo Switch Sport. Acceptes el repte? Inscripcions gratuïtes, podeu consultar les bases en aquest enllaç.

Si els jocs no són un dels teus forts, pots gaudir del confort condicionat del centre comercial mentre admires l’exposició 30 anys de rebaixes.

Un ritual de salut i bellesa

Hi ha dies en el que un@ necessita desconnectar del soroll de la ciutat i deixar-se cuidar. I hi ha espais que estan cent per cent ideats per fer-ho. El Rituels d’Orient de carrer Loreto 50, Millor Day Spa d’Espanya, és una aposta segura per sumar tones de benestar i bellesa a la teva motxilla. Un viatge a través dels rituals mil·lenaris del hammam tradicional, complementat per massatges i tractaments naturals que et renovaran.

L’hora del pati

Una activitat cent per cent dissenyada per als més petits i joves de la casa. El programa de patis oberts converteix els exteriors de les escoles en espais de lleure educatiu. De l’1 al 31 d’agost, i de 17.30 a 20.30 hores, el pati del Col·legi Duran i Bas, tutelat per monitors que vetllaran pel bon ús de l’espai públic, és la proposta de proximitat del barri.

La ciutat i les seves fotos

Un espai tan desconegut per la gran majoria dels barcelonins com a sorprenent. L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona atresora un fons de més de 3 milions d’imatges de fotògrafes i fotògrafs professionals i amateurs, editorials, institucions, etc. A la segona planta de l’antic convent de Sant Agustí hi ha una sala d’exposicions destinada a mostrar periòdicament fotografies del seu ingent banc d’imatges.

Si ets fan de passejar i conèixer una mica més el barri, protegit contra el sol i ben hidratat, a Llocs de les Corts que hauries de conèixer et presentem algunes propostes imprescindibles per redescobrir-ho.

A Gil Amargós som gent de barri amb veritable passió pels barris de Barcelona i la infinitat de plans i activitats que hi podem fer, també durant les vacances. Un entusiasme que traslladem a uns serveis immobiliaris propers, innovadors i amb el client sempre al centre.Pots informar-te més detalladament de tot allò que fem en relació amb la gestió de comunitats, gestió patrimonial/lloguers i consultoria immobiliària visitant el nostre web. Si ho prefereixes, ens pots visitar en persona als nostres espais a Travessera de les Corts 304 i Comte d’Urgell 46.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221