Avui, Gil Amargós és sinònim de gestió immobiliària integral i de confiança. Estem al teu costat des del lloguer, la compravenda, la gestió de comunitats i la gestió de patrimonis immobiliaris i lloguers, per oferir-te allò que necessites.

En paraules dels nostres clients...

“Ens hem sentit molt còmodes durant tot el procés de lloguer de l’habitatge. Des de la primera entrevista i visita al pis, vem tenir immediatament una sensació de proximitat i confiança que va ser clau.”

Enrique Alvarez i Ana Garcia

“Molt satisfeta des del minut zero amb tot l’equip comercial. Atents i eficaços.”

Ana Maria Ramos

“Molt bons professionals i amb un tracte molt proper. Es van preocupar i ocupar de tot el necessari per a portar a bon terme l’operació de venda. Gràcies!”

Ingrid Sánchez-Diézma Guijarro

“Ens va mostrar el pis les vegades que vam sol·licitar. Es van portar de manera molt professional i sempre a la nostra disposició. Però del que més vam gaudir va ser del seu tracte personal i la seva amabilitat en tot moment. Moltes gràcies per tot!”

Daniel i Nunu

“Atents i amables, sempre han sabut trobar la resposta ràpida i adequada a les necessitats expressades per ambdues parts. Recomanables.”

Pere Nolasc Turu

“La meva experiència està resultant positiva en tots els aspectes. Es tracta de gent seriosa, amable i resolutiva. No enganyen i aconsellen de manera completament objectiva. Recomanables 100%.”

Ingrid Carson Ibeas

VOLS VENDRE O LLOGAR UNA PROPIETAT?

Amb Gil Amargós segur que fareu un bon negoci
Pregunta’ns tot allò que vulguis saber, et respondre’m:


Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.