App Gil Amargós: tecnologia per a un servei immobiliari d’excel·lència

Fa anys que la tecnologia opera com a motor d’infinitat de canvis en la nostra vida quotidiana. Alguns de controvertits que la fan responsable, per exemple, de la progressiva deshumanització de les relacions socials, i d’altres de consens inqüestionable com el pas de gegant que suposa en la comunicació entre usuaris i empreses.

El servei no és una paraula més al diccionari de Gil Amargós, és una actitud de marca amb derivades en la proximitat, l’eficàcia i la innovació amb els nostres clients. Una voluntat inequívoca de servei que ens impulsa ara a presentar la tecnologia de l’App Gil Amargós per fer-lo encara més eficient.

Avantatges de l’App Gil Amargós

Una eina tecnològica de beneficis significatius per a propietaris, llogaters i presidents de comunitat en aspectes generals com:

Accessibilitat. Fàcil, intuïtiva i assequible a totes les edats i habilitats tecnològiques. Des de qualsevol dispositiu mòbil, Tablet o PC pots accedir al teu compte simplement introduint el número d’usuari i contrasenya.

Llibertat. Sense restriccions d’horaris, necessitat de desplaçaments ni esperes. L’App de Gil Amargós us permet un accés 24/7 als vostres contractes, rebuts, cobraments o, entre altres opcions, conèixer l’estat d’alguna incidència.

Atenció. L’eina permet fer un salt de qualitat en la relació amb el client. Ofereix una atenció més ràpida i àgil que mètodes més tradicionals com ara el correu electrònic, les trucades telefòniques o la presencialitat.

Fiabilitat. La teva informació i dades són només per a tu. La tecnologia i les claus d’accés a l’App garanteixen la seguretat i la confidencialitat de cadascun dels usuaris.

Experiència. L’App és un valor afegit per millorar l’experiència de l’usuari. T’aporta capacitat de contactar directament amb Gil Amargós davant de possibles dubtes, incidències o necessitats documentals.

Sostenibilitat. L’ús d’aquesta aplicació és també una acció de responsabilitat social compartida entre els clients i els nostres professionals. L’ús de mitjans digitals per a la comunicació quotidiana col·labora activament en la reducció de l’ús del paper.

i-Experience Completa

Beneficis de les seves funcionalitats

En un pla més concret, entre les funcionalitats que podràs trobar a la nostra App mereixen ser destacades.

Propietaris de pis de lloguer

Comunicats.

Concertar cita prèvia.

Accés i descàrrega de contractes.

Consulta per immobles.

Factures i historial d’honoraris.

Factures i Historial de proveïdors.

Activació i seguiment d’incidències.

Documentació.

Liquidacions.

Rebuts.

Assegurances.

Llogaters

Comunicats.

Concertar cita prèvia.

Accés i descàrrega de contractes.

Documentació.

Rebuts.

 

Comunitats

Comunicats.

Concertar cita prèvia.

Departaments.

Documents

Rebuts

Factures de proveïdors.

Factures i historial d’honoraris.

Assegurances.

Factures de proveïdors.

Tauló d’anuncis.

Si sou un dels nostres clients, contacteu amb nosaltres i us facilitarem gratuïtament el vostre número d’usuari i password. Si encara no coneixeu els serveis immobiliaris de Gil Amargós, us convidem a visitar el nostre site  per conèixer fórmules de venda d’immobles tan imaginatives com les i-Experiences.

Si ho prefereixes, ens pots visitar en persona als nostres espais a Travessera de les Corts 304 i Comte d’Urgell 46.

 

 

 

 

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221