5 moments molt importants en la venda del teu habitatge

  • 11 mesos ago
  • Blog
  • 0

La venda d’un habitatge és, per a la immensa majoria de persones, una de les operacions econòmiques més transcendentals de la seva vida. Una acció tan quotidiana per a milers de propietaris com a delicada i compromesa en alguns dels seus aspectes.
La meta de la venda final és un desenllaç que exigeix una sèrie de passos rigorosos i eficients. Algunes estacions de pas imprescindible per a l’èxit, que avui detallem al Blog de Gil Amargós.

El quid de la valoració

La visió d’un propietari sobre el valor real del seu habitatge és, tret de comptadíssimes excepcions, subjectiva. La mirada lògicament emocional que sol fer de casa seva, les expectatives de venda i el coneixement profà del mercat immobiliari, són factors que dificulten una anàlisi competent.

Establir el preu de venda d’un immoble des d’una valoració professional, atenent variables com el barri, l’alçada, l’estat de l’habitatge i l’edifici, l’orientació solar o els serveis i les comunicacions del seu entorn, entre altres factors, evita processos de venda eternitzats o directament estèrils.

Una comercialització intel·ligent

Qualsevol temps passat no va ser millor que l’actual per a la venda d’un pis o casa. La societat digital en la que estem instal·lats ha deixat pràcticament a la prehistòria el tradicional cartell al balcó o les visites realitzades en els seus moments lliures pel conserge de la finca.

L’exigència actual dels clients passa per una informació tècnica i visual prèvia detallada. I la d’un immoble per un Màrqueting Mix intel·ligent que li ofereixi una visibilitat orientada al target dels seus potencials compradors. Uns nous temps a la comercialització que minimitzen les pèrdues de temps, les frustracions i els nervis.

El factor humà

La nova era també ha impulsat definitivament la importància del factor humà a la venda d’un habitatge. Transparència i rigor, empatia, ètica, responsabilitat, coneixement…

Des del mateix moment d’entrada al pis, adopteu un paper facilitador i col·laboratiu que vagi molt més enllà del de simple gestor o guia d’una visita. Una connexió inicial amb el potencial comprador que, més vegades de les que creiem, és el primer pas per a la venda.

Negociar amb èxit

La conjuntura econòmica actual ha convertit la negociació en una fase crucial de la venda d’un pis. Una acció que marca la diferència entre obtenir el preu just de mercat o quedar-se per sota.

Una negociació d’èxit requereix habilitats de comunicació efectiva, coneixement del mercat immobiliari, flexibilitat i la capacitat d’escoltar i entendre també les necessitats del comprador La millor negociació és aquella en la que les dues parts tenen la impressió d’haver guanyat.

Tranquilitat legal

La venda d’un habitatge és una operació que involucra múltiples aspectes legals. És essencial que la propietat conegui totes les lleis, regulacions i càrrecs aplicables a la seva jurisdicció a una o altra de les parts.

La redacció d‘un contracte d’arres penitencials clar, complet i inequívoc. L’obtenció de tots els permisos, certificats i cèdules necessàries a cada moment del procés En síntesi, el suport legal imprescindible per garantir que la venda d’un habitatge es faci de manera legal, tranquil·la i sense ensurts.

A Gil Amargós gestionem actualment més de 250 comunitats i participem en més de 100 operacions immobiliàries a l’any. Una actuació propera i familiar per a les comunitats, resolutiva i sense ensurts en les compravendes, que ens avala com una solució ideal per als teus reptes immobiliaris.

Tant si ets un propietari amb coneixements comercials o en Màrqueting, si ets advocat (o en tens un de confiança) o si simplement vols mostrar tu mateix el teu pis; tenim una solució per a tu.

Et recomanem que coneguis les i-Experiences Gil Amargós. Unes experiències intel·ligents que individualitzen tots els imprescindibles en el procés de venda d´un habitatge perquè escullis com vols vendre el teu immoble Unes experiències de venda a la carta que garanteixen l’estalvi sense perdre qualitat i efectivitat.

Uneix-te a la conversa

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.