Vendre el meu pis a Barcelona

Amb nosaltres, el moment de vendre el teu pis o propietat és una experiència diferent.

Vendre el teu pis a Barcelona és millor amb Gil Amargós perquè som gent de barri i estem sempre a prop de les persones.

Vendre el teu pis a Barcelona és millor amb Gil Amargós perquè fem al voltant de 100 operacions immobiliàries anuals I això ens permet cuidar cada detall d’una manera propera i transparent.

Vendre el meu pis a Barcelona
Vendre el meu pis a Barcelona

T’ajudem a vendre el teu pis a Barcelona

A Gil Amargós hem posat tots els serveis que pots necessitar a l’hora de vendre el teu pis a Barcelona sota un paraigua que hem anomenat i-Experiences. I pots triar el paquet de serveis que més t’interessi, sense haver de pagar per tothom.

Perquè amb i-Experiences pots escollir si vols un acompanyament integral de tot el procés o, si et convé més, només aquesta part on necessitis el millor professional al teu costat.

És molt senzill. A Gil Amargós t’oferim tot el ventall complet de serveis professionals de compravenda que pots necessitar, però tu decideixes si ho vols tot, o només una part. Una fórmula fàcil i eficaç que s’adaptarà com a guant a la teva disponibilitat de temps, capacitat professional o grau d’implicació que estiguis disposat a assumir.

Descobreix tot allò que i-Experiences pot fer per tu a l’hora de vendre el teu pis a Barcelona en aquest enllaç.

Vendre el teu pis amb gent de barri

Vendre el teu pis és millor amb gent de barri, ens agrada la proximitat i la confiança mútua i entenem que l’ètica, el rigor i la transparència són les nostres eines professionals essencials.

Gil Amargós és un projecte empresarial fruit de la unió de dues empreses familiars (Gil i Amargós), que neix amb la voluntat d’oferir un tracte franc i personal als seus clients i amb la visió d’innovar en un sector tradicionalment poc donat als canvis .

Amb una trajectòria de més de 50 anys al mercat immobiliari de Barcelona, ​​a Gil Amargós sempre hem treballat entenent que cada client també és part de la família

Si vols saber més sobre com una empresa familiar i de barri et pot ajudar a l’hora de vendre el teu pis a Barcelona, ​​posa’t en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals i parlem aviat.

Uneix-te a la conversa

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.