Un tomb per Sant Antoni per a tots els gustos

  • 11 mesos ago
  • Blog
  • 0

Un dels barris més petits i densos del districte de l’Eixample barceloní, però també una àrea amb una activitat associativa, cultural, comercial i d’oci extraordinàriament atractiva.

El disseny urbanístic del barri Sant Antoni afavoreix que el seu emblemàtic mercat sigui un dels punts de trobada més populars i cèntrics. La línia de sortida ideal per començar una ruta amb aturades per a tots els gustos i edats. Un tomb per Sant Antoni amb multitud de Sant Antonis per conèixer.

El Sant Antoni de les matinals de diumenge

El Mercat Dominical de Sant Antoni és una d’aquelles petites joies de Barcelona que cal visitar, mínim, un cop a la vida. El mercat més gran d’aquestes característiques a Europa, on petits i adults remenen buscant el seu tresor en forma de llibres, cromos, música, cinema, videojocs, filatèlia i infinitat d’articles més. Un històric del presencial que enamora encara més en uns temps tan digitals com els d’ara.

Agenda 500 Barcelona

El Sant Antoni dels vermuts i molt més

Anar a fer el vermut és un dels esports nacionals de Sant Antoni. El simple passeig pels seus carrers et portarà de cap a d’un grapat d’opcions que inclouen des del risc i el moderneig fins a la tradició i la solera. I difícilment fallaràs.

Si no ets gaire d’improvisar, la fantàstica terrassa i oferta del Bar Calders , el toc rústic i servei excepcional de la bodega Els Sortidors del Parlament o l’estètica irresistible del Bar Alegria són una aposta segura.

Bar Alegría

El Sant Antoni de les lletres

La força llibretera de Sant Antoni no reposa només al mercat dels diumenges. La Llibreria Calders és una antiga fàbrica de botons que ha esdevingut un dels referents del barri des d’un excel·lent fons, uns llibreters atents i molt actius i un lloc únic en el que remenar llibres o prendre alguna cosa.

No gaire lluny, al carrer Casanovas, la Llibreria Byron també és un espai encisador siguis o no un lletraferit. L’aturada obligatòria pels fans del còmic és a la Llibreria Universal , amb una important selecció d’edicions nacionals, internacionals, jocs de rol i narrativa.

El País

El Sant Antoni amb més xufa

Més de cent anys des de que el fabricant de torrons de Xixona Tomás Sirvent va decidir traslladar-se a Barcelona per provar sort. I un grapat d’anys des de que el seu fill Tomás va instal·lar l’empresa al número 56 del carrer Parlament, ampliant l’oferta a granissats, gelats i orxates.

Una decisió que ha fet i fa feliços a milers de barcelonins de totes les generacions que consideren l’orxata de la Sirvent com una de les millors de la ciutat.

Orxateria Sirvent

Sant Antoni se’n va de cerveses

La Fàbrica Moritz va reobrir les seves portes a mitjans de 2012 convertint-se ràpidament en un referent gastronòmic, cultural i de l’oci del barri. Un espectacular espai en el que s’elabora cervesa fresca sense pasteuritzar per acompanyar una amplíssima carta d’excel·lents tapes.

La cerveseria gastronòmica Mondoré a Floridablanca 3, la Barna Brew de carrer Parlament o l’espai cerveser de la Lambicus completen la ruta pels amants d’aquesta beguda.

Sygic Travel

La destacada oferta teatral del barri i el seu entorn i l’aposta musical de sales com l’Apolo o la Paral·lel 62 poden complementar un ruta per Sant Antoni que, de ben segur, t’oferirà altres sorpreses que s’han quedat fora d’aquesta selecció.

A Gil Amargós som gent de barri amb veritable passió pels barris de Barcelona i la infinitat d’atractius que s’hi poden trobar. Un entusiasme que també traslladem a uns serveis immobiliaris propers, innovadors i amb el client sempre al centre.

Pots informar-te més detalladament de tot el que fem en relació a gestió de comunitats, gestió patrimonial/lloguers i consultoria immobiliària visitant el nostre web . Si ho prefereixes, ens pots visitar en persona als nostres espais a Comte d’Urgell 46 i Travessera de Les Corts 304.

Uneix-te a la conversa

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.