Un Sant Jordi llegendari a Les Corts

Una diada de llegenda que amb els anys s’ha acabat consolidant com la gran festa de l’amor i la cultura del nostre país. El color i l’energia del Sant Jordi 2024 és a punt d’aterrar a milers de ciutats i viles de Catalunya i, amb ell, un amplíssim ventall d’activitats per a totes les edats i els gustos.

Un esclat de parades de roses i llibres, signatures, novetats editorials i accions tant als punts neuràlgics de la capital catalana com als seus barris. Al de Les Corts, àrea d’inequívoc arrelament del serveis immobiliaris de Gil Amargós, l’agenda d’activitats és de les que il·lusionen. Us en presentem una petita selecció de proximitat.

El cor de Sant Jordi

Concert en commemoració de Sant Jordi al Centre Cívic Can Deu a càrrec de les corals Can Novell i Pere Quart. El dilluns 22 d’abril a les 17h, l’assistència és gratuïta però cal inscriure’s en aquest enllaç per motius d’aforament.

Fer Diada fent Mercat

El Mercat de Les Corts, un dels emblemes del comerç del barri, es suma a la festa regalant una rosa a totes les clientes i clients que presentin dos tiquets de compra a les parades de l’espai. Des de les 9 del matí del dimarts 23 d’abril, fer mercat serà fer encara més Diada.

La Diagonal fa Fira

A l’Avinguda Diagonal, entre els carrers Joan Güell i Pau Romeva, hi trobarem una fira participativa, interactiva i dinamitzadora, farcida de productes i d’opcions d’oci. Espai de contacontes, tallers infantils i, evidentment, parades de venda de roses i llibres amb alguns autors signant les seves propostes. El dia 23, des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre.

foto-1

Un dimarts medieval  

Jocs medievals, malabars, nomenament de cavallers i cavalleresses, música, llibres, tallers de poesia, de roses, de pintura, de clauers, de realitat virtual i robòtica, de benestar animal, xocolatada i un munt d’activitats més a l’avinguda Sant Ramon Nonat. De 16:30 a 19:30 del dimarts 23 d’abril, la màgia del passat es fusionarà amb la diversió del present al Sant Jordi més medieval de tots els que es fan i es desfan.

Els que així ho desitgin, poden anar-hi amb el seu millor vestit de gala… medieval.

L’Illa dels autors 

L’Illa Diagonal també presenta una completíssima agenda d’accions per la Diada. Pels més lletraferits i fans dels llibres amb signatura, el llistat d’autors que hi seran presents és de traca. Escriptores, escriptors i horaris a un sol clic en aquest enllaç.

 

Pots consultar altres interessants continguts sobre Barcelona, els seus barris i l’ecosistema immo visitant el nostre Blog. A Gil Amargós tenim una dilatada trajectòria de Serveis Immobiliaris 360. La professionalitat i coneixement expert del mercat dels nostres professionals ens han convertit en col·laborador de referència per a comunitats, propietaris, patrimonis i compradors que confien al nostre rigor, transparència i credibilitat els seus diferents reptes immobiliaris.

Si desitges conèixer més detalls sobre la nostra manera d’entendre l’excel·lència en el servei, al nostre web corporatiu hi pots trobar la informació més essencial. Si ets més del tradicional cara a cara, t’atendrem amb molt de gust als nostres espais a Travessera de les Corts 304-306 i Comte d’Urgell 46.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.