Avís Legal

 

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació y de Comerç Electrònic d’ España, l’informem que aquesta pàgina Web és propietat de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  d’ara en endavant GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. , amb domicili a Gran Via, 522, 08011 Barcelona, amb CIF núm. B67185173, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 44908, Foli 1 47, Full B470992.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti amb nosaltres pel correu electrònic de rgdp@gilamargos.com, o truqui’ns al telèfon 93 452 50 81.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a l’estat espanyol, quedant sotmesa a aquesta, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i a l’acceptació integra, expressa i sense reserva de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i inclús suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

 

A.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. o de tercers dels que s’han adquirit els seus drets d’explotació i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. i/o del titular dels drets per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret que pertanyi al seu titular.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s’autoritza exclusivament a permetre accés a la nostra web, quedant prohibida en d’altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a otorgar-se la categoria de col·laborador o soci de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.

Està absolutament prohibida la imitació, ja sigui total o parcial del nostre portal.

B.- CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no existeix prèvia subscripció o registre. No obstant, GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. es reserva el dret d’oferir serveis que requereixin el registre de l’usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web, amb indicacions fàcils pel seu registre.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas als danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibida la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments distints als estipulats a les presents condicions d’ús, i en el seu cas, a les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. , queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

FINQUES GIL es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no indicació d’aquestes accions no constitueixen una renuncia formal de les mateixes, sent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infracccions.

C.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat, són valors primordials de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. , que assumeix el compromís de garantir la privacitat de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. assumeix també, el compromís de no demanar informació innecessària sobre l’Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. , titular i responsable del mateix. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix, li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Utilització de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, verídiques i pertinents per a la finalitat per la que se’ls hi sol·licita.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol·licitar-nos qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte, i inclús remetre’ns el seu currículum vitae. L’enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

Així mateix, ens autoritza perquè les seves dades siguin facilitades a les nostres empreses del grup GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L., perquè siguin tractats amb les finalitats esmentades anteriorment.

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  , es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

 

Dret d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments, així com exercir els seus drets d’accés, rectificació i cancel·lació en els termes establerts legalment, podent en l’adreça i dades indicades al principi del present Avís Legal, aportant-nos còpia del seu DNI.

 

Comunicacions de dades

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per la qual cosa, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en el casos legalment previstos, o que l’USUARI ens ho autoritzi expressament.

 

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informem que GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

 

Actualització de les seves dades

És important que per a que podem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat en seguir incorporat als mateixos fins a que GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per les que es van obtenir.

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  , no es fa responsable de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L.  pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin a la nostra pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareguin, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.

D.- RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tota una sèrie de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència a la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus y altres elements que d’algún mode puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitadora, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant a l’usuari a mantenir indemne a GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. per qualsevol reclamació derivada, directa o indirectament de tals fets.

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. queda exonerada de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, aixó com, no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o d’enllaços a d’altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús dels mateixos.

GIL AMARGÓS GESTIÓ PATRIMONIAL S.L. queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclós al pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originaries per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altre reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error a les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient de que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el que faci referència a la nostra pàgina web, es regeix exclussivament per les lleis espanyoles. En cas de que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renuncia expressa a qualsevol altre fuero, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

E.- VIGÈNCIA DE LES CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 31 de maig de 2010. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d’emissió en cadascuna de les ocasions en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa de que no s’ha produït cap modificació que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades que li indiquem a dalt.

VOLEU VENDRE O LLOGAR UNA PROPIETAT?

Amb Gil Amargós segur que fareu un bon negoci
Pregunta’ns tot allò que vulguis saber, et respondre’m:


Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.