i-Black Friday Experiences: una venda intel·ligent, un descompte eficient

Avançar la compra dels regals de Nadal al Black Friday és una opció a la que cada cop més usuaris ens acollim cada any. Adquirir roba a un preu més assequible, aconseguir joguines esquivant les cues i el temible “sense existències” o aprofitar les ofertes per substituir algun electrodomèstic ruïnós. Un divendres negre, tradicionalment de productes, que l’àrea de Venda d’Immobles de Gil Amargós porta també al terreny dels serveis.

Oferir un servei immobiliari proper, transparent i personalitzat a les necessitats que cada propietari té a l’hora de vendre el seu pis. Sense opacitats, malentesos ni nervis. Les i-Experiences de Gil Amargós es vesteixen de Black Friday per brindar-te tot allò que pots necessitar per a la venda del teu habitatge amb un considerable estalvi econòmic.

Què són les i-Experiences?

Les i-Experiences Gil Amargós són el resultat d’escoltar amb empatia les inquietuds, millores o recomanacions que propietaris, compradors, veïns i altres professionals immobiliaris ens han comentat al llarg dels darrers anys.

Una escolta, anàlisi i posterior voluntat dinamitzadora del sector que ens permeten oferir ara les nostres i-Experiences. Unes solucions intel·ligents que individualitzen, a la carta, totes i cadascuna de les accions imprescindibles en el procés de venda d’un habitatge. Unes experiències flexibles de venda que garanteixen encara més estalvi al propietari sense perdre excel·lència i efectivitat.

Invertir en habitatge

Aquest Black Friday tornem a apostar per donar més valor afegit al nostre servei i a l’atenció als nous clients. Amb aquesta voluntat, i fins al proper 29 de desembre, la i-Experience Completa de Gil Amargós ofereix un important descompte del 1% en els encàrrecs de venda de totes les noves propietats.

Engega la venda del teu habitatge amb les avantatjoses condicions de les i-Black Friday Experience Completa. Si necessites una experiència 100% personalitzada, atenent la complexitat de la venda o qualsevol particularitat del vostre immoble, l’equip de Gil Amargós treballarà per oferir-ta la fórmula més adequada a aquesta singularitat.

Si desitges informació més detallada d’aquesta promoció, pots contactar amb Eulàlia Roig, directora de l’àrea de Consultoria Immobiliària, al telèfon 636.484.301 o al mail e.roig@gilamargos.com. També pots conèixer-la, si així ho prefereixes, visitant-nos a Travessera de les Corts 304-306 o a Comte d’Urgell 46.

 

*Encàrrecs de venda en exclusiva de tres mesos.

*Promoció no disponible per a places d’aparcament.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.