El cotxe a un pàrquing: tranquil·litat, qualitat de vida i estalvi

Transport públic insuficient fins el lloc de treball, logística familiar, horaris, desplaçaments laborals… Les necessitats de mobilitat específiques de cada persona fan, en molts casos, extremadament difícil o impossible que puguin prescindir del cotxe en el seu dia a dia a Barcelona.

L’Àrea Verda, tot i tenir com objectiu prioritzar l’estacionament dels vehicles dels residents en detriment dels no residents, té la difícil tasca d’aglutinar unes necessitats d’aparcament en barris cèntrics en les que la demanda sol superar abastament l’oferta. Un dèficit que genera conflictes, congestions i molèsties a l’hora de trobar aparcament.

Les places privades d’aparcament, tant en venda com lloguer, són una opció que retorna en benestar, qualitat de vida i estalvi la inversió que s’hi destina. Una opció rentable, útil i de grans avantatges.

Carburant i paciència

A les hores punta i també a les de menys rotació de vehicles, trobar plaça d’aparcament a prop de casa és un exercici magistral de paciència i costos. Posem a prova els nostres nervis donant voltes i voltes pel barri i, per acabar-ho de rematar, anem sumant i sumant en una despesa innecessària i costosa de combustible. Arribar i moldre aparcant no té preu.

Ben tapa’t és millor cuida’t

Brutícia a banda, la climatologia també afecta els cotxes que descansen al carrer. Els vehicles són vulnerables als canvis sobtats de temps, l’efecte de la pluja, la calor i el fred. Resistir la influència d’aquests elements a diari i contínuament fa que hagin de passar més sovint pel taller. Tenir el cotxe al pàrquing  suavitza els costos de reparacions i manteniment.

Menys disgustos i… diners

Malauradament són molts els danys col·laterals als que està exposat un cotxe quan és al carrer. La sostracció d’objectes personals situats a l’interior del vehicle, els cops que apareixen per art de màgia i, entre d’altres, ser l’objectiu aleatori d’actes vandàlics. Tenir el teu cotxe segur i protegit en un pàrquing evita els col·laterals que costen disgustos… i diners.

Guanyar temps de qualitat

Tenir una plaça d’aparcament el teu edifici o prop de casa agilitza i descarrega de tensió tant els teus desplaçaments diaris com els no ordinaris. Hi ha molta gent que gaudeix de la conducció com un moment de relaxament i desconnexió, ningú dona palmes de content intentant trobar un forat al carrer. El temps de qualitat l’esculls tu i els teus, no l’aparcament del teu cotxe.

A Gil Amargós disposem d’una àmplia cartera de places de pàrquing a Les Corts, l’Eixample i d’altres barris de la ciutat en els que trobar aparcament al carrer suposa una enorme despesa de temps, nervis i diners.

Si vols conèixer les solucions a aquest problema que tenim a tocar del teu habitatge, pots contactar amb nosaltres mitjançant el telèfons 93 490 87 59 i 93 452 50 81 o els mails lescorts@gilamargos.com i santantoni@gilamargos.com. Si prefereixes el contacte presencial, estarem encantats de rebre’t a les nostres oficines de Travessera de les Corts 304-306 o a Comte d’Urgell 46.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.