Com millorar l’experiència del propietari en la venda del seu habitatge?

Per a la immensa majoria dels propietaris, la venda d’un habitatge és un procés emocional, complex i carregat d’incerteses. Quin preu és el més adequat perquè sigui atractiu al mercat? Quins documents i tràmits són necessaris? Quin tipus de comercialització és la més idònia per a una venda àgil i eficient?

Des de la preparació inicial fins al tancament de la transacció, hi ha una sèrie de factors especialment rellevants per garantir una experiència amb èxit i satisfactòria. Avui explorem alguns d’aquests elements que a Gil Amargós considerem clau per millorar l’experiència del propietari en el decurs d’aquest procés.

Assessorament professional

Confiar la venda a uns serveis immobiliaris amb experiència i reputació comprovada marca una gran diferència en l’experiència del propietari. Aquest tipus de servei proporciona una orientació fonamentada sobre el preu de venda més adequat, les estratègies de comercialització més efectives i una negociació hàbil per obtenir el millor tancament de la compravenda.

Presentació diferencial

Les imatges d’alta qualitat i els tours virtuals són un excel·lent partner per captar l’atenció dels compradors potencials fins i tot abans que visitin la propietat en persona. La visibilitat en línia és crucial en el mercat actual, on molts compradors comencen la seva cerca a internet. Un Màrqueting Mix adequat a les característiques de cada immoble distingeix les seves fortaleses respecte a d’altres habitatges del seu entorn. A més, assegurar-se que la propietat estigui impecablement presentada durant les visites també deixa una empremta de durada als possibles compradors.

Comunicació transparent i empàtica

Mantenir una comunicació oberta, transparent i empàtica amb la propietat és fonamental per facilitar-los una experiència sense contratemps. Informar detalladament sobre el progrés de la venda, els comentaris dels potencials compradors i qualsevol canvi al mercat que pugui condicionar la venda. El rigor des de l’empatia evita nervis i frustracions.

foto-1

Estratègia intel·ligent de preu

Determinar el preu correcte és una de les decisions més crítiques en el procés de venda d’un habitatge. Un preu massa alt espanta els compradors potencials, mentre que un preu massa baix reverteix en una pèrdua financera per al propietari. Treballar en estreta col·laboració amb el propietari argumentant-li els perquès d’establir un preu competitiu i atractiu consolida els vincles de confiança.

Una gestió transversal

Aspectes comercials, fiscals, legals, financers… A la venda d’un habitatge calen coneixements de diversos àmbits i capacitats professionals multidisciplinars. Posar a disposició de la propietat un equip humà d’alt expertise en totes aquestes variables, és un enorme valor afegit per garantir una experiència d’excel·lència als propietaris.

Experiència personalitzada

No tots els propietaris són iguals. Cadascú té unes necessitats particulars, una voluntat d’implicació diferent i unes capacitats professionals que el fan únic. En definitiva, cada propietari és un món de necessitats immobiliàries úniques i específiques i, per tant, poder oferir una gestió personalitzada i amb la llibertat d’escollir, eleva el llistó de la seva experiència a un altre nivell.

Les i-Experiences de Gil Amargós individualitzen, a la carta, tots els imprescindibles en el procés de venda d’un habitatge. Unes experiències de venda que garanteixen l’estalvi sense perdre qualitat i efectivitat.

Un híbrid d’empatia, flexibilitat i professionalitat capaç de traçar una experiència de compravenda ajustada a la necessitat particular de cada propietat i honoraris en funció del servei que es requereixi. Coneix-les fent clic a la foto!

foto-1

Millorar l’experiència del propietari en la venda d’un habitatge implica anys d’experiència en serveis immobiliaris i un diàleg sincer i obert amb infinitat de propietaris que ens han traslladat les necessitats.

Si desitges informació més detallada sobre com des de Gil Amargós podem ajudar-te en l’experiència de venda del teu habitatge, pots visitar-nos als nostres espais a Travessera de les Corts 304-306 i Comte d’Urgell 46 o, si ho prefereixes, contactar amb nosaltres accedint a aquesta pestanya.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.