Com desitgen els compradors que sigui el seu futur habitatge? Top-7 de les característiques més sol·licitades

Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona

El mercat immobiliari és un sector en constant evolució i, per tant, també es transformen les preferències dels clients compradors. A la mateixa velocitat en què es redefineixen les necessitats i l’estil de vida de les persones, també ho fan les característiques que desitgen per al seu futur habitatge.

Actualment, i tenint sempre en compte la singularitat que identifica cada client i compra, hi ha uns ítems que es destaquen com els més sol·licitats i que influeixen en gran mesura en la seva decisió final de compra. Vells coneguts i nouvinguts a la Carta als Reis Mags Immobiliaris que sintetitzem a continuació en aquest Top-7.

Ubicació estratègica

La ubicació continua esdevenint un factor determinant a la compra d’un habitatge. Els compradors busquen zones que els ofereixin comoditat i un accés àgil als llocs de treball, escoles, centres comercials i altres serveis. La proximitat del transport públic i les principals vies de comunicació també és un factor de pes enorme.

Els habitatges ubicats en zones cèntriques de la ciutat o en àrees que compten amb bones connexions de transport públic, cosa que facilita la mobilitat i redueix el temps de desplaçament, segueixen sent els més sol·licitats.

Estat de la propietat

L’estat general i les condicions de l’habitatge continua sent un dels ítems que més preocupen els compradors. Anticipant-se a les incomoditats i nervis que sol comportar una reforma, prefereixen pisos i cases en òptimes condicions que evitin costoses reparacions.

Les futures obres i millores pendents a nivell d’estat edificació són altres de les FAQs més comunes dels clients per evitar sobresalts posteriors.

Espai i distribució funcional

La distribució dels espais dins d’un habitatge és un aspecte que cada cop té més importància. Els compradors busquen llars que ofereixin una distribució funcional, amb habitacions ben definides i un aprofitament eficient de l’espai. Els habitatges amb àrees obertes, com ara cuines integrades al saló, també són molt valorades.

A més, la consolidació del teletreball ha portat a un augment en la demanda d’espais dedicats a oficines a la llar, cosa que reflecteix la necessitat d’adaptar-se a les noves realitats laborals.

Espais exteriors

La ja oblidada pandèmia també ha canviat les prioritats dels compradors pel que fa a l’habitatge. Molts busquen propietats que disposin d’espais a l’aire lliure, com patis, balcons o terrasses, que els permetin gaudir de l’exterior sense sortir de casa. Aquests espais han esdevingut àrees multifuncionals, ideals per a l’entreteniment, l’exercici o simplement relaxar-se.

Estacionament

L´estacionament és un factor crucial per a infinitat de compradors, especialment en àrees urbanes amb problemes d´aparcament. Comptar amb una plaça de pàrquing propi o accés a un garatge comunitari és un element que pot marcar la diferència en la decisió de compra.

En cas de finques sense aquest servei, disposar de places en edificacions properes és un factor de gran rellevància per decantar-se o no per l’adquisició.

Eficiència energètica

La preocupació pel medi ambient i l’estalvi energètic ha provocat un augment en la demanda d’habitatges que incorporin cada cop més característiques d’eficiència energètica. Els compradors aprecien les llars que compten amb sistemes d’aïllament tèrmic, finestres de doble vidre, escalfadors solars i altres tecnologies que contribueixin a reduir el consum d’energia i, per tant, els costos que hi estan associats.

Tecnologia i connectivitat

A l’era digital, la connectivitat és essencial. Als compradors els encanten els habitatges equipats amb tecnologia d’avantguarda, com ara connexions d’Internet d’alta velocitat, sistemes de domòtica i dispositius intel·ligents que facilitin la vida quotidiana.

El potencial d’una propietat a nivell d’inversió, la proximitat dàrees verdes o la seguretat, s’uneixen a clàssics atemporals com el preu, l’alçada o’orientació solar dels espais essencials ‘un habitatge.

A Gil Amargós gestionem actualment més de 250 comunitats i participem en més de 100 operacions immobiliàries a l’any. Una actuació propera, familiar i rigorosa que ens avala com a partner ideal per comprar un habitatge.

Podeu conèixer més detalls d’alguns dels habitatges en venda de la selecció de Gil Amargós visitant la secció de Propietats de la nostra web, o visitant-nos als nostres espais a Travessera de les Corts 304- 306 i Comte d’Urgell 46.

Als perfils socials de LinkedIn, Instagram y Facebook pots estar al corrent de les darreres novetats sectorials, interessants Tips i informació detallada sobre els habitatges que s’incorporen a la nostra cartera.

 

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.