Gil Amargós

Comte d’Urgell, 46 08011 Barcelona

About Gil Amargós

Gil Amargós és un projecte empresarial immobiliari fruit de la unió de dues empreses familiars (Gil i Amargós), que neix amb la voluntat d’oferir un tracte franc i personal als seus clients i amb la visió d’innovar en un sector tradicionalment poc donat als canvis.

Amb una trajectòria de més de 50 anys en el mercat immobiliari de Barcelona, a Gil Amargós sempre hem treballat entenent que cada client és també part de la família. Perquè som gent de barri, ens agrada la proximitat i la confiança mútua, i entenem que l’ètica, el rigor i la transparència són les nostres eines professionals essencials.

La Montserrat Gil ha fet créixer el despatx professional que va fundar el seu pare, el José Maria Gil, fins a transformar-lo en un equip multidisciplinari de professionals experts en el sector immobiliari. Per la seva part, l’Albert Amargós Altisent prové d’una família del món de la construcció amb vocació patrimonialista. La seva experiència com a gestor de patrimoni l’han posicionat com un referent de confiança, amb una dilatada experiència en la gestió patrimonial de lloguers.

 

 

 

Language: català

No listing found.

0 Review

Ordenar per::
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Search
Rang de preu Des de Fins a

Subscriu-te a la nostra newsletter

This site is registered on wpml.org as a development site.