i-Experiences Gil Amargós: la llibertat d’escollir com vendre el teu pis

El coneixement transversal i l’acció són estacions de pas obligatori en el camí de la innovació. També en l’àmbit dels serveis immobiliaris, no és possible presentar al mercat propostes trencadores i eficients sense una experiència sòlida en aquests dos terrenys.

L’escolta activa i analítica de les necessitats de tots i cadascun dels actors immobiliaris (propietaris, compradors, constructors, veïns, professionals…), i l’actuació diària en gestió d’edificis i comercialització d’habitatges, són part fonamental de la quotidianitat de Gil Amargós. Una manera de fer que ens permet, ara, impulsar solucions innovadores, personalitzades i adequades als nous temps.

Les més de 250 comunitats de propietaris  que administrem actualment, les gairebé 100 operacions immobiliàries anuals de mitjana que acreditem i els més de 1.000 habitatges gestionats en lloguer , són una font informativa de primera mà sobre els desigs reals dels propietaris d’un habitatge en una operació de venda patrimonial.

Personalitzar la venda

Integrar les seves capacitats personals o professionals, les diferents disponibilitats de temps, el grau d’implicació que volen tenir-hi… En definitiva, cada propietari és un món de necessitats immobiliàries úniques i específiques i, per tant, necessiten d’una formula de servei que els hi ofereixi personalització i llibertat d’escollir.

Amb aquesta voluntat hem engegat les ¡-Experiences Gil Amargós. Unes experiències intel·ligents que individualitzen, a la carta, tots els imprescindibles en el procés de venda d’un habitatge. Unes experiències de venda que garanteixen l’estalvi sense perdre qualitat i efectivitat.

Partint de la base que cada operació és personal i intransferible, les i-Experiences són un híbrid d’empatia, flexibilitat i professionalitat capaç de traçar una experiència de compravenda ajustada a la necessitat particular de cada propietat i d’honoraris en funció del servei que requereixi. Vols conèixer-les?

i-Experience Completa

Per aquells propietaris que necessiten delegar tot el procés de venda del seu immoble. La proximitat, rigor, informació transparent i expertise contrastat d’un consultor de Gil Amargós els acompanyarà en totes les fases de la seva experiència de venda. Delegar servei i responsabilitats per guanyar temps, resultats i tranquil·litat.

i-Experience Experts

L’experiència més idònia per aquells propietaris experts en temes legals immobiliaris, però sense la seguretat ni habilitats necessàries en relació a la comercialització immobiliària. Un professional de Gil Amargós els assessorarà sobre com promocionar la seva llar per així concentrar-se en allò que saben fer: gestionar el tancament de l’operació de venda.

i-Experience Difusió Bàsica

L’opció més intel·ligent per a tots aquells propietaris que volen dirigir personalment tant les visites a l’immoble com els actes documentals de la compravenda. L’experiència de Difusió Bàsica s’encarrega de la promoció i visibilitat de l’habitatge en els principals portals immobiliaris. Un impuls professional a les visites de qualitat.

i-Experience Difusió Premium

Una difusió de màxima rendibilitat per l’immoble, en els principals portals immobiliaris nacionals i internacionals, maridada amb tots els avantatges d’una estratègia de Marketing digital i comercial. Un Marketing Mix d’alta garantia d’èxit, en el que la resta del procés estarà en mans del propietari.

i-Experience Valoració

Una experiència de venda Gil Amargós especialment orientada a aquells propietaris d’habitatges amb coneixement legal, habilitats comercials i experiència en Marketing immobiliari online. Tot el procés a càrrec del propietari i l’assessorament d’un professional de Gil Amargós l’ajudarà a establir valor de mercat del seu immoble.

i-Experience Signatura

La i-Experience Gil Amargós ideada per aquells propietaris que ja tenen el seu comprador i només necessiten l’acompanyament d’un professional en la fase de tancament de l’operació. Un partner de garanties pels moments més decisius i delicats d’una compravenda. Una col·laboració que fa que arribin a meta les accions prèvies.

Unes experiències que són fruit del diàleg amb infinitat de propietaris que ens han traslladat les seves necessitats. Les hem escoltat i amb la voluntat d’oferir una solució a cada situació particular, hem creat aquestes i-Experiences Gil Amargós. Totes elles són flexibles i, per tant, amb possibilitat d’ampliar-se en qualsevol moment del procés de venda.

Si el que es busca és una experiència 100% personalitzada, atenent a la complexitat de la venda o qualsevol particularitat del immoble, l’equip de Gil Amargós treballarà desenvolupant la fórmula més adequada a cada singularitat.

Si desitges informació més detallada de les i-Experiences Gil Amargós pots contactar amb Eulàlia Roig, directora de l’àrea de Consultoria Immobiliària, al telèfon 636.484.301 o al mail e.roig@gilamargos.com.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221