Immobiliària Les Corts

Immobiliària Les Corts

Gil Amargós, la immobiliària de referència del barri de Les Corts de Barcelona
Si vols una agència que coneix tots els racons, nosaltres som el que necessites 

A l’oficina de Gil Amargós de la Travessera de les Corts, 304-306 trobaràs tot el que necessites saber del barri de les Corts de Barcelona, i més. és Si el que necessites i busques és una immobiliària de confiança al barri de Les Corts, no dubtis que nosaltres som el que necessites. T’oferim atenció personalitzada, proximitat, experiència i la màxima professionalitat. A Gil Amargós ja fa 50 anys que estem a prop de les persones, per donar el millor de nosaltres mateixos i garantir l’excel·lència en el servei. Perquè som gen de barri i sabem que tractem amb el més preuat de cadascú.

Tot el que necessites

Gil Amargós és sinònim de gestió immobiliària integral i de confiança, així com una nova manera d’entendre els processos immobiliaris, on les persones són el centre i on el coneixement del barri de les Corts és la millor garantia. Estem en tot moment al vostre costat per a totes les operacions i, sempre, pensant i defensant els vostres interessos. Ens avala l’experiència i la satisfacció dels clients que ja ha confiat en nosaltres durant 50 anys. Des de la compravenda, passant per la gestió de comunitats i la gestió de patrimonis immobiliaris i lloguers, els nostres agents us atendran de forma particular i personalitzada.

Per què Gil Amargós?

  • Perquè som gent de barri i estem a prop de les persones.
  • Perquè comptem amb més de 250 comunitats
    I la confiança dels nostres clients és el nostre major valor.
  • Perquè gestionem més de 200 immobles.
    I ens ocupem de tot perquè no t’hagis de preocupar de res.
  • Perquè ens encarreguem de més de 000 habitatges en lloguer. I oferim la màxima rendibilitat, seguretat i garantia.
  • Perquè comptem més de 100 operacions immobiliàries anuals. I això ens permet tenir cura de cada detall d’una manera propera i transparent.
Immobiliària Les Corts
El barri de les Corts de Barcelona és una zona amb unes característiques molt particulars i atractives tant per als residents com per als inversors.

La importància de ser locals al teu barri: Les Corts

El barri de les Corts de Barcelona és una zona amb unes característiques molt particulars i atractives tant per als residents com per als inversors.

Cèntric i connectat: Els passadissos estan situats a la zona central de Barcelona, ​​​​enllaçats amb la resta de la ciutat amb vies de transport públic, incloent diverses línies de metro (L3) i autobusos. La proximitat a la diagonal, una de les principals artèries de la ciutat, facilita l’accés a altres zones properes a Barcelona.

Zona Residencial i Tranquila: Les Corts es coneix per ser un barri residencial i tranquil, el que fa ideal per a famílies i persones que busquen viure en una àrea menys bulliciosa comparada amb el centre de la ciutat.

Espais Verds: El barri compta amb una varietat de parcs i zones verdes, com els Jardins de la Maternitat, que ofereix un espai per a l’aire lliure i el descens de la ciutat.

Institucions Educatives: En Les Corts es troben algunes de les majors institucions educatives de Barcelona, ​​​​incloent escoles internacionals, col·legis privats i universitats, com la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya.

Serveis mèdics: La zona compta amb dos serveis sanitaris, amb diversos centres mèdics i hospitals mèdics, entre els quals destaquen l’Hospital Clínic i la Maternitat.

Estadi del FC Barcelona (Camp Nou): El Camp Nou, un dels estadis de futbol amb més grandesa i emblemes del món, es troba a les Corts. Aquest barri té una identitat particular i un nombre de quilòmetres de visitants durant tot l’any.

Immobiliària Les Corts
Immobiliària Les Corts: El Camp Nou, un dels estadis de futbol amb més grandesa i emblemes del món, es troba a les Corts.

Arquitectura: Les Corts combinen edificis moderns amb construccions més tradicionals, que reflecteixen l’evolució del barri històric del país des dels seus orígens com a zona agrícola que s’ha convertit en un barri urbà i dinàmic.

Àrea Comercial: Les Corts compten amb diverses zones comercials, incloent els centres comercials com L’Illa Diagonal i Pedralbes Center, que ofereixen una àmplia oferta de zones, restaurants i serveis.

Seu d’Empreses: El barri alberga oficinas de importantes empresas y corporaciones, especialment a la gran avinguda Diagonal, s’ha situat en un centre de negociacions destacat a Barcelona.

Diversitat Sociocultural: Encara que tradicionalment ha estat un barri de classe media-alta, en els últims anys ha experimentat una gran diversitat, atraient a residents de diferents perfils i nacionalitats.

Comunitat Activa: Les Corts formen una comunitat activa amb associacions de veïns que participen en la vida del barri i organitzen activitats culturals, esportives i socials.

Oferta de Vivienda: Les Corts ofereix una varietat d’opcions d’habitatge, des de pisos moderns en edificis recents fins a apartaments en finques clàssiques. L’exigència de vida es deu sempre a la qualitat de vida que ve del barri.

Projectes urbans: Hi ha diferents projectes de renovació i urbanització al mercat, que suggereixen una millora contínua i possibilitat de revalorització.

Gil Amargós és sinònim de gestió immobiliària integral i de confiança, així com una nova manera d’entendre els processos immobiliaris, on les persones són el centre i on el coneixement del barri de les Corts és la millor garantia

Venda d’immobles

L’i-Experience, és una innovadora manera d’entendre i articular el procés de venda de la teva propietat. Es tracta d’un procés personalitzat, per mitjà d’una experiència intel·ligent i diferenciada.

T’oferim tot el ventall complet de serveis professionals de compra-venda que pots necessitar, però tu decideixes si ho vols tot, o només una part. Una fórmula fàcil i eficaç, exclusiva de Gil Amargós, que s’adaptarà com un guant a la teva disponibilitat de temps, capacitat professional o al grau d’implicació que estiguis dispost a assumir.

Gestió de comunitats

Som experts en la gestió de comunitats de propietaris, amb un servei d’administració pròxim i familiar.

  • Gestió econòmica enfocada a l’estalvi i l’efectivitat.
  • Gestió legal, fiscal i laboral, per complir amb les normatives vigents en tot momento.
  • Gestió d’obres i rehabilitació de l’edifici de manera proactiva, anticipant-nos als problemes.
  • Gestió d’avaries, reparacions i sinistres, amb la màxima agilitat i eficiència.
  • Gestió dels manteniments de l’immoble, garantint els serveis que realment necessita l’immoble.
  • Comunicació fluida amb tots els clients, tant presencial com virtual, estem accessibles als nostres propietaris.

Gestió patrimonial 

Gestionem el patrimoni dels nostres clients com si fos nostre. Seguiment diari, atenció i acompanyament en tot allò que pugui sorgir per tal de treure el millor rendiment dels seus actius.

A Gil Amargós ens agrada estar al vostre servei en tot el que es relaciona amb una gestió impecable del vostre lloguer. També som experts en treure el màxim profit del vostre patrimoni immobiliari.

A l’oficina de Gil Amargós de la Travessera de Les Corts segur que fareu un bon negoci. Amb nosaltres, tindreu el barri de Les Corts al vostre abast.

També tens una oficina Gil Amargós al carrer Comte Urgell, 46.
Més de 50 anys oferint serveis immobiliaris propers, integrals i ajustats a cada necessitat.

Gil Amargós

Travessera de les Corts, 304-306
08029 Barcelona
93 490 87 59
lescorts@gilamargos.com

Comte d’Urgell, 46
08011 Barcelona
93 452 50 81
santantoni@gilamargos.com

 

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221