Venda d’immobles a Les Corts

Si vols vendre un immoble a les Corts, no ho dubtis, amb Gil Amargós t’anirà millor

T’oferim una experiència de venda intel·ligent i diferenciada

Si estàs buscant una forma fàcil, transparent, senzilla, acompanyada i a la teva mida per vendre el teu pis a les Corts, amb Gil Amargós has trobat el que buscaves. Aquí t’expliquem la nostra forma innovadora d’adaptar-nos a les teves necessitats.

Venda d’immobles al barri de Les Corts amb Gil Amargós: propers, integrals i ajustats a cada necessitat.

Gil Amargós som una immobiliària diferent, centrada en les persones i les seves necessitats concretes. Per això, oferim una experiència de venda intel·ligent i diferenciada, la i-Experiences.

i-Experiences, la màxima adaptació a les teves necessitats

A Gil Amargós t’oferim una fórmula innovadora per vendre el teu immoble a les Corts que ens permet adaptar-nos a les teves necessitats reals. Sabem que cada propietari té les seves necessitats particulars, la seva voluntat d’implicació i la seva pròpia experiència, de manera que no tothom necessita el mateix grau d’acompanyament professional a l’hora de vendre. Per això, posem a la teva disposició una nova manera d’entendre el procés de venda d’una propietat.

Com funciona l’i-Experiences?

Es tracta d’un procés personalitzat, per mitjà d’una experiència intel·ligent i diferenciada.

A Gil Amargós t’oferim tot el ventall complet de serveis professionals de compra-venda que pots necessitar, però tu decideixes si ho vols tot, o només una part. Una fórmula fàcil, transparent i eficaç que s’adaptarà com un guant a la teva disponibilitat de temps, capacitat professional o grau d’implicació que estiguis dispost a assumir.

Per això, posem a la teva disposició:

i-Experience Completa

i-Experience Difusió Bàsica

i-Experience Difusió Premium

i-Experience Valoració

i-Experience Signatura

i-Experience Experts

Estarem encantats d’explicar-te els detalls de cadascuna de les i-Experiences a les nostres oficines de Barcelona del carrer Comte Urgell, 46, o de la Travessera de les Corts, 304.

També pots preguntar-nos tot allò que vulguis saber ara mateix, et respondre’m:


Més de 50 anys oferint serveis de venda d’immobles al barri de Les Corts, propers, integrals i ajustats a cada necessitat.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221