Immobiliària Les Corts Barcelona

inmobiliaria les corts

Gil Amargós -Immobiliària Les Corts Barcelona- la inmobiliària de referencia al barrri  Les Corts de Barcelona, estem a la Travessera de los Corts, 304

Si estàs buscant una immobiliària de confiança al barri de Les Corts, pots contar amb Gil Amargós. Perquè som tot el que és important: proximitat, experiència, professionalitat i atenció personalitzada. Gil Amargós, a més, som gent de barri i ens agrada estar a prop de les persones, perquè sabem que tractem amb el més preuat de cada un. Per això, a la nostra oficina de la Travessera de les Corts, trobaràs tot el que necessites saber sobre el mercat immobiliari al barri de Les Corts de Barcelona.

inmobiliaria les corts
Immobiliària Les corts Barcelona, Gil Amargós

Immobiliària Les Corts Barcelona: Tu demana, nosaltres responem

Gil Amargós és sinònim de gestió immobiliària integral i de confiança. Estarem al teu costat per a totes les operacions, i sempre pensant i defensant els teus interessos. Ens avala l’experiència però, per damunt de tot, ens avala la satisfacció dels clients que ja han confiat en nosaltres. Des de la compravenda, passant per la gestió de comunitats i la gestió de patrimonis immobiliaris i lloguers, els nostres agents t’atendran de forma particular i personalitzada. Posarem al teu servei una nova manera d’entendre els processos immobiliaris.

Venda d’immobles

Et presentem l’i-Experience, una nova manera d’entendre el procés de venda d’una propietat. Es tracta d’un procés personalitzat, per mitjà d’una experiència intel·ligent i diferenciada.

A Gil Amargós t’oferim tot el ventall complet de serveis professionals de compra-venda que pots necessitar, però tu decideixes si ho vols tot, o només una part. Una fórmula fàcil i eficaç que s’adaptarà com un guant a la teva disponibilitat de temps, capacitat professional o grau d’implicació que estiguis dispost a assumir.

Gestió de comunitats

Som experts en la gestió de comunitats de propietaris, amb un servei d’administració pròxim i familiar.

  • Gestió econòmica enfocada a l’estalvi i l’efectivitat.
  • Gestió legal, fiscal i laboral, per complir amb les normatives vigents en tot momento.
  • Gestió d’obres i rehabilitació de l’edifici de manera proactiva, anticipant-nos als problemes.
  • Gestió d’avaries, reparacions i sinistres, amb la màxima agilitat i eficiència.
  • Gestió dels manteniments de l’immoble, garantint els serveis que realment necessita l’immoble.
  • Comunicació fluida amb tots els clients, tant presencial com virtual, estem accessibles als nostres propietaris.

Gestió patrimonial

Gestionem el patrimoni dels nostres clients com si fos nostre. Seguiment diari, atenció i acompanyament en tot allò que pugui sorgir per tal de treure el millor rendiment dels seus actius.

A Gil Amargós ens agrada estar al teu servei en tot el que es relaciona amb una gestió impecable del vostre lloguer. També som experts en treure el màxim profit del vostre patrimoni immobiliari.

A l’oficina de Gil Amargós la Travessera de les Corts, segur que faràs un bon negoci. Amb nosaltres tindràs el barri de les Corts al teu abast. T’esperem a les nostres oficines de la Travessera de les Corts, 304.

També tens una oficina Gil Amargós al carrer Comte Urgell, 46.

Pregunta’ns tot allò que vulguis saber, et respondrem:

 


Més de 50 anys ofreciendo serveis immobiliaris al barri de Les Corts , a prop, integrals i ajustats a cada necessitat.

Serveis immobiliaris a Barcelona
Serveis immobiliàris a Les Corts amb Gil Amargós

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221