Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona

Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona amb totes les garanties.

Gestionem els lloguers i el patrimoni dels nostres clients com si fossin nostres, perquè sabem que llogar és molt més que gestionar els rebuts mensuals. Seguiment diari, atenció i acompanyament en tot allò que pugui sorgir per tal de treure el millor rendiment dels seus actius.

A Gil Amargós ens agrada estar al teu servei en tot el que es relaciona amb una gestió impecable del teu lloguer.

Gestió contractual

Ens encarreguem de la negociació, confecció i signatura del contracte, sempre actualitzats a les normatives vigents.

Gestió del lloguer

Controlem la morositat amb comunicació contínua amb els llogaters, gestionem les incidències d’una manera àgil i efectiva.

Gestió Patrimonial

Assessorem als nostres clients a l’hora d’incrementar valor al seu patrimoni. Escoltant les seves necessitats i recomanant-los les millors opcions d’inversió.

Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona
Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona

Gestor patrimonial immobiliari a Barcelona amb totes les garanties

Transparència, confiança, proximitat i dedicació. Paraules que són fets i que ens han permès estar al vostre servei des de fa més de 50 anys. A Gil Amargós no només gestionem les comunitats: les cuidem i les mimem perquè són part de nosaltres.

Vols saber com cuidarem la teva comunitat? Ens ocuparem de tot.

Gil Amargós –gestor patrimonial immobiliari a Barcelona– som un grup de professionals propers que s’encarrega d’administrar i gestionar propietats immobiliàries a la ciutat de Barcelona. Els nostres serveis poden variar segons les necessitats del client, però generalment ens encarreguem de:

Adquisició de propietats: Ajudem els clients a trobar i adquirir propietats, ja sigui per a inversió o ús personal.

Administració de propietats: Gestionem i mantenim les propietats, cosa que implica la gestió d’inquilins, la realització de reparacions i manteniment, i garantir que la propietat estigui en bones condicions.

Avaluació de mercat: Realitzem una anàlisi de mercat per determinar el valor de les propietats i com es comparen amb altres propietats a la zona.

Màrqueting i lloguer: Si el client busca llogar una propietat, Gil Amargós gestor patrimonial es pot encarregar de promocionar-la i trobar llogaters adequats.

Assessorament financer: Ajudem i acompanyem els propietaris a prendre decisions financeres relacionades amb les seves propietats, com ara la fixació de preus de lloguer, la inversió en millores i la gestió dels aspectes fiscals.

Compliment normatiu: Gil Amargós assegurem que les propietats compleixin les regulacions locals i nacionals, incloent qüestions de zonificació i normatives de construcció.

Informes i comptabilitat: Per descomptat portem un registre dingressos i despeses, i proporcionar informes financers als propietaris.

Amb una trajectòria de més de 50 anys en el mercat immobiliari de Barcelona, a Gil Amargós sempre hem treballat entenent que cada client és també part de la família. Perquè som gent de barri, ens agrada la proximitat i la confiança mútua, i entenem que l’ètica, el rigor i la transparència són les nostres eines professionals essencials.

És important destacar que un gestor patrimonial immobiliari a Barcelona ha d’estar familiaritzat amb les lleis i les regulacions locals específiques de la propietat i el lloguer a la ciutat. A més, hauria de ser capaç d’adaptar-se a les necessitats individuals de cada client, ja sigui propietari individual o empresa d’inversió immobiliària.

Per aquesta raó i totes les anteriors, si cerques un gestor patrimonial immobiliari a Barcelona, ja l’has trobat. Som Gil Amargós perquè el nostre patrimoni és l’experiència.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221