Un 24/7 que és total tranquil·litat per a la teva Comunitat

Durant tot l’any, però especialment en períodes vacacionals, comptar amb un servei accessible i eficient per a fer front als imprevistos es torna cada vegada més determinant. Tenir a mà solucions que donin una resposta àgil a les emergències quan un@ es troba fora de la seva llar, ofereix un matalàs de tranquil·litat i seguretat que no té preu.

En el cas d’una Comunitat de Propietaris, contractar un servei que minimitzi les possibles contingències que puguin produir-se en un edifici, és determinant per a gaudir de les vacances sense sobresalts.

A Gil Amargós portem més de 50 anys gestionant comunitats de propietaris amb un estil d’administració àgil, pròxim i familiar. Un servei de persones a persones en el qual ens esforcem per treballar amb transparència, proximitat i fórmules innovadores amb l’objectiu posat a resoldre els problemes.

Sota aquesta voluntat d’innovar des del servei, des de fa uns mesos oferim a les nostres Comunitats el Servei 24/7 de Gil Amargós. Un recurs de gran valor per als propietaris que cobreix els imprevistos i incidències relacionats amb el seu edifici, brindant-los tranquil·litat i seguretat fins i tot en el seu temps de vacances.

Quins avantatges ofereix?

Comunicació non stop

El Servei 24/7 de Gil Amargós atén qualsevol incidència que es produeixi en els elements comunitaris del seu edifici fora de l’horari laboral. A qualsevol hora i en qualsevol moment de l’any, el nostre equip li oferirà una solució solvent.

L’agilitat com a resposta

Els imprevistos no avisen quan succeeixen. Una fuita a les canonades, una avaria en el sistema elèctric o un pany danyat enmig de la nit. En situacions d’emergència, cada minut compta. Un servei d’atenció 24/7 assegura que la Comunitat tindrà assistència immediata davant qualsevol problema. Una resposta àgil que preveu danys majors en la propietat.

Tranquil·litat en vacances i dies festius

Les vacances i els dies festius són moments per a relaxar-se i desconnectar de l’estrès diari. No obstant això, molts propietaris, s’emporten a la maleta la preocupació de què podria passar en el seu edifici mentre la seva absència. Un servei de 24/7 ofereix el servei necessari per a gaudir plenament d’aquests moments, sabent que qualsevol incidència que sorgeixi serà atesa de manera oportuna i eficient.

Protecció de l’edifici, seguretat de l’habitatge

Una Comunitat desprotegida davant emergències o situacions de risc és molt més vulnerable a actes vandàlics o robatoris. El 24/7 de Gil Amargós respon a trucades d’emergència sobre els elements comuns assegurant, per tant, que els habitatges no quedin desprotegits. Una atenció ràpida global minimitza la possibilitat de danys a escala particular.

Una inversió en benestar

El cost del servei 24/7 és acuradament ajustat, especialment amb relació a la tranquil·litat que ofereix el fet de tenir les incidències cobertes en tot moment i no veure’s obligat a recórrer a serveis d’emergència de minutes elevades. Un cost que és inversió en benestar.

Pots tenir més detalls sobre el Servei 24/7 de Gil Amargós visitant les nostres oficines de Comte d’Urgell 46 (93 452 50 81 / santantoni@gilamargos.com) i de Travessera de les Corts 304-306 (93 490 87 59 / lescorts@gilamargos.com), o contactant mitjançant mail i trucada telefònica que figuren a continuació de cada adreça.

Compare listings

Compare

Subscriu-te a la nostra newsletter

IP: 93.93.118.221